Megjelent a Samsung Galaxy M21 2021 Edition

m21

Egy jó ideje hallani lehetett arról, hogy érkezik egy új Samsung Galaxy készülék. A napokban be is mutatták.

INLOCK

2020 márciusában érkezett meg a piacra a Samsung Galaxy M21. A dél-koreai vállalat úgy döntött, hogy felfrissíti a készüléket és meg is érkezett belőle a 2021-es kiadás.

Magáról a készülékről azt kell tudni, hogy egy 6,4 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelzőt kapott meg, ami biztosítja a felhasználó számára a tökéletes színeket. Az előlapi harmóniát egyedül a 20 MP-es szelfi kamera töri meg.

m21

A hátlapon egy hármas kamerarendszer szerepel a Samsung-tól kissé szokatlan kinézettel. A főkamera itt 48 MP-es és mellé társul egy 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 5 MP-es mélység lencse. Jelen esetben a makró lencse kimaradt.

Hardveres fronton a készüléket egy nyolcmagos 10nm-en gyártott Exynos 9611 saját fejlesztésű lapkakészlet hajtja, csak úgy, mint a Samsung Galaxy A51-et. A készülék elérhető 4GB/64GB és 6GB/128GB-os verzióban is egyaránt. A belső tárhelyet tovább lehet bővíteni további 1 TB-al, MicroSD kártya segítségével.

Az akkumulátorra pedig egy csepp panasz sem lehet, hiszen egy 6000 mAh-s telepről beszélünk, amit 15W maximális töltési sebességgel tudunk tölteni.

A készüléket július 26-tól lehet megvásárolni Indiában a Samsung hivatalos oldaláról. Arról egyelőre nincs hír, hogy máshova is érkezik-e a készülék. Ahogy eddig az M széria, hivatalos forráson keresztül Magyarországra továbbra sem várható.


Forrás