Megvan a Huawei Nova 6 bemutatójának időpontja

A Huawei Nova 6-ról az elmúlt időszakban már több alkalommal is hallottunk, most pedig megkaptuk a bemutató hivatalos időpontját is.


A Huawei hivatalosan megerősítette Weibo oldalán, hogy december 5-én érkezik a Nova 6. Tehát pontosan egy héttel később ismerkedhetünk majd meg vele, mint a következő Honor csúcsmobillal. A Nova 6-nak az eddigi pletykák szerint kettős szelfikamera lesz a megjelenítőjébe építve, tehát kameralyukas megoldást kapunk. Ezt a Weibo-n most megosztott kép is alátámasztja, mivel a bemutató időpontját beharangozó plakát bal felső sarkában láthatjuk az előlapi kamerarendszer körvonalait.

nova-6

Ezen kívül kiderült az is, hogy egy ultra széles látószögű szenzor kerül majd a hátlapra. Állítólag, egy 105 fokos látószögű lencsét tudhat majd magáénak a Nova 6, ami mellé 60 megapixeles főkamera és a makrókamera társul.

Képen pózol az 5G képes Huawei Nova 6

Korábban lehetett hallani arról is, hogy csak 5G-s változatban érkezik majd a készülék. Ebben a variánsban állítólag Kirin 990 5G lapka kap majd helyet és 40W-os gyorstöltéssel tudjuk majd táplálni a készülék akkumulátorát. Láthatóan még elég homályosak az infók a Nova 6 vagy Nova 6 5G-t illetően, elképzelhető, hogy lesz LTE variáns is, valószínűleg az elkövetkezendő napokban már többet fogunk tudni a készülék(ek)ről.

FORRÁSweibo
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.