Megvan a pontos bemutatási dátuma a Samsung Galaxy S22 sorozatnak

s22

Rengeteg pletyka kering a legújabb Samsung Galaxy S22 sorozatról, most pedig a pontos bemutatási dátuma is kiszivárgott a termékeknek. Mutatjuk a részleteket ezzel kapcsolatban.

crypto50

A dél-koreai vállalat idén januárban mutatta be a Samsung Galaxy S21 szériát, ezzel megszakítva egy hagyományt, hiszen szinte mindig februárban érkeztek az S szériás termékek. Idén nagyon úgy tűnik, hogy visszaállhat a megszokott rend. Most egy új pletyka szerint kiszivárgott a pontos bemutatási dátuma a Samsung Galaxy S22 szériának.

A 2022-es év elején több nagy durranással készül a Samsung, hiszen az S22-es mobilok mellet a Samsung Galaxy S21 FE készülék is jön, aminek a megjelenése az idei évről tolódik át.

Ennek is kiderült az állítólagos bemutatási dátuma egy Twitter poszt szerint. Azt mondják, hogy 2022. január 4-én fogják bemutatni a Fan Edition sorozat legújabb tagját, amit január 11-től lehet majd megvásárolni a boltokban.

A Samsung Galaxy S22 széria Unpacked eseményét 2022 február 8-án tarthatják meg 10:00 óra magasságában és február 18-tól lesznek megvásárolhatóak a termékek. Azt már tudni lehet, hogy összesen három taggal bővül a portfólió: Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22 Plus és Samsung Galaxy S22 Ultra. A hardveres újítások mellett, dizájnbéli változás is jöhet, Samsung Galaxy Note szériás tulajdonságokkal.


Forrás