Megvan az új Huawei telefonok bemutatásának időpontja

huawei

Már régóta hallani lehet arról, hogy Európában is új Huawei okostelefonok jelenhetnek meg hamarosan. Most megtudtuk, hogy ez pontosan mikorra várható.

crypto50

A kínai cég idén még egyetlen okostelefont sem hozott el az európai piacra, ami nagy számban kapható. Volt készülékmegjelenés, mint például a Huawei P50 sorozat, viszont még európai bemutatás nem volt. Joggal reménykedhettek ebben a rajongók, hogy október 21-én Bécsben ezt a terméket fogják bemutatni, de a kiszivárgott információk szerint ez nem így lesz.

A Huawei romániai részlege egy plakátot tett közzé az október 21-i bemutatóról, amin jól látható, hogy a Huawei Nova széria tagjai mutatkozhatnak be az európai piacon. Úgy tűnik, hogy a két újdonság a Huawei Nova 8i és a Huawei Nova 9 mobiltelefon, amik a kínai piacon már bemutatkoztak, így a specifikációk is ismertek. Mindkét termék Harmony OS 2.0-val jön.

A Huawei Nova 8i egy 6,67 colos FHD+ felbontású IPS LCD panelt kapott meg. Hardveres fronton egy nyolcmagos Snapdragon 662 dolgozik a készülékben 6 GB RAM és 128 GB belső tárhely társaságában. A hátlapon egy négykamerás rendszer kapott helyett. Egy 64 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles látószögű lencse, egy 2 MP-es makró és egy 2 MP-es mélység lencse. Az akkumulátor kapacitás pedig 4300 mAh, amit 66W-al lehet feltölteni vezetékesen.

A Huawei Nova 9 egy 6,57 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű OLED panelt kapott meg, egy 32 MP-es szelfi kamera társaságában. Az akkumulátor kapacitása ugyancsak 4300 mAh, amit 66W-al lehet tölteni. Hardveres fronton itt egy Snapdragon 778G lapkát kapunk LTE támogatottsággal, 8 GB RAM és 128GB belső tárhely mellett. A főkamera itt 50 MP-es és mellé társul még egy 8 MP-es ultraszéles látószögű, egy 2 MP-es makró és 2 MP-es mélység lencse. Mindez durván 190.000 Ft-ért lesz megvásárolható a források szerint.


Forrás