Megvan, hogy milyen gyorsan töltenek a Samsung Galaxy S22 mobiltelefonok

samsung

A napokban több információ is kiszivárgott a legújabb Samsung Galaxy S22 széria tagjairól. Most kiderült, hogy milyen gyorsan tölthetnek a készülékek. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung valószínűleg 2022 elején fogja bemutatni a Samsung Galaxy S22 szériát, ahogy azt már megszokhattuk. Ahogyan azt is, hogy a megjelenés előtt folyamatosan jelennek meg a pletykák és mire a bemutatóig elérünk, szinte már mindent tudunk a mobiltelefonokról.

Már megtudhattuk, hogy milyen processzort fognak megkapni, mekkora méretűek, milyen kamerákkal és milyen kialakítással rendelkeznek a készülékek, most pedig arra derült fény egy tanúsítvány szerint, hogy milyen gyorsan tölthetnek fel a készülékek.

25w

A 3C tanúsítás szerint mindegyik okostelefon egytől egyik, az utóbbi években bemutatott 25W-os gyors töltéssel fog érkezni és nem lesz 45W-os töltés, hiszen minden készülék a listán van, amit bemutathatnak és Snapdragon processzorral rendelkeznek. Fontos megjegyezni, hogy szinte biztos, hogy érkezik egy Exynos 2200-as processzorral felszerelt variáns, csak ez nem lesz kapható Kínában ezért nincs rajta a listán.

A 45W-os gyorstöltés az Exynos 2200-as Samsung Galaxy S22 Ultra kiváltsága lehet, ha igaznak bizonyulnak a pletykák. Azért is lennek fontos ez, mert a versenytársak már 120W-os töltéssel szerelik fel telefonjaikat, így azoknak, akiknek fontos az extra gyorsaság ilyen apró különbségek miatt választhatják a konkurencia termékeit.

Őszintén viszont szerintünk ez nem olyan fontos tulajdonsága a készülékeknek, nem véletlenül nincs 45W-nál nagyobb töltés a két legnagyobb gyártónál (Samsung, Apple).


Forrás