Megvan, hogy nézhet ki a Huawei Mate 50 Pro

Forrás: gsmarena

Egy új pletyka jelent meg a kínai cég tervezett okostelefonjáról, ami egyre biztosabbá teszi annak megjelenését. Mutatjuk, hogy mit tudunk a Huawei Mate 50 Pro készülékről.

A Huawei cégre az utóbbi éveben jelentősen rá járt a rúd, viszont úgy tűnik, hogy kezdenek kilábalni a kialakult helyzetből és az okostelefonok piacán is nagyobb szerepet szeretnének vállalni, vagy legalább valamilyen szinten megtartani a jelenlegi vásárlóerőt.

Idén már a prémium kategóriába globálisan is bemutatták a Huawei P50 Pro okostelefont, ami a Huawei rajongóknak egy jó választás lehet, ha el akarnak költeni 400.000 Ft-ot egy okostelefonra.

A nemrég megjelent pletykák szerint viszont a cég akár még az idén piacra dobhatja a Huawei Mate 50 Pro készüléket is, amit már nagyon sokan várnak, hiszen ez a sorozat szokott lenni a fő erőssége a cégnek, persze ezeknek is elég magas lett az ára, a kezdeti árazáshoz képest.

Pontos információk sajnos arról még nincsenek, hogy mikor kerülhet majd bemutatásra a termék, de legalább már pár render kép megjelent róla, amiből arra következtethetünk, hogy hasonló lesz a dizájn, mint az előd modelleknél.

Ami már biztos, hogy nem lesz Leica logó a készüléken, hiszen a két cég együttműködése hivatalosan is véget ért, valamint az is biztos, hogyha globálisan meg is jelenik a készülék, biztosan nem fog 5G támogatottsággal rendelkezni.


Forrás