Megvan, mikor jön a Huawei Mate 50 sorozat

A kínai vállalat hamarosan végre ismét új készüléket mutathat be a Huawei Mate szériába, a legújabb szivárgások szerint. Mutatjuk, hogy mit kell tudni erről.

A Huawei Mate sorozat jelenleg legújabb tagja a Huawei Mate 40 Pro, ami itthon is kapható volt, azóta viszont nem érkezett folytatása a terméknek, holott lassan két év már el is telt.

A legújabb pletykák szerint úgy tűnik, hogy a rajongóknak már nem kell sokat várnia, hiszen hamarosan bemutatkozhat majd a Huawei Mate 50 sorozat.

A forrás szerint a bemutató várható időpontja szeptemberre esik majd és összesen három tagja lesz a szériának. Huawei Mate 50, Huawei Mate 50 Pro, Huawei Mate 50 RS.

Amit már biztosan tudunk az az, hogy nem Leica kameralencsék fognak már a termékben helyet kapni, mivel év elején felbontották a szerződésüket, másrészt állítólag egy új generációs Kirin 9000S lapka fog benne dolgozni, viszont a szankciók miatt itt is elmarad az 5G támogatottság.

Pontos információk arról még nincsenek, hogy csak a kínai piacon lesz-e kapható a termék vagy globálisan is, de ha tippelnünk kellene, akkor akár még Magyarországon is elérhetővé válhat a készülék. A kiszivárgott render képek szerint megmaradhat az előd modellnél megszokott kialakítás.


Forrás