Megvan, mit fog bemutatni a Samsung október 20-án

samusng

Néhány napja megírtuk nektek, hogy valami újdonságot mutathat be a Samsung hamarosan. Most hivatalos videókat tett közzé a cég, amiből sok mindenre lehet következtetni. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung legutóbb augusztus 11-én tartott egy nagy eseményt, ahol bemutatta a legújabb generációs hajlítható kijelzős készülékeit, az új vezeték nélküli fülhallgatóját és okosóráját. A napokban egy videót tettek közzé a hivatalos YouTube csatornájukon, ami október 20-ra invitálja az embereket, valami új megismeréséhez.

Legutóbbi cikkünkben, azt találgattuk, hogy mi kerülhet bemutatásra, viszont azokból egy lehetséges alternatíva maradhat, az újabb ráhangoló videókból kiderült információk szerint. A pletykák arról szólnak, hogy a hajlítható kijelzős készülékek kerülhetnek új köntösbe, mégpedig egy egyedi módon.

Az esemény témája a Galaxy Studio lehet, amit egy videó keretein belül mutat be a cég. A lényege ennek, hogy személyre szabhatóak lehetnek a termékek a vásárlók által. Egy szivárogtató azt mondja, hogy fehér, rózsaszín, kék, sárga és szürke színben jöhet majd a Samsung Galaxy Z Flip 3.

Az új szivárgás szerint viszont valószínűsíthető, hogy a dél-koreai cég egy olyan vonalat indít el, ahol egy oldal keretein belül a vásárló személyre szabhatja, hogy hogyan nézzen ki a készülék, amit meg szeretne vásárolni. Ezek a termékek szerepelhetnek majd itt állítólag: Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Flip 3, a Samsung Galaxy S21 széria, a Samsung Galaxy Buds2 és a Samsung Galaxy Watch 4. Napokon belül mindenre fény derül majd.


Forrás