Minden, amit tudni lehet a Samsung Galaxy A13 5G okostelefonról

samsung

Ahogy azt már megírtuk nektek a Samsung még az idén piacra dobhatja az egyik új generációs Galaxy A szériás okostelefonját, mi pedig mutatjuk róla a részleteket.

crypto50

A Samsung idén egy nagyon nagy Samsung Galaxy A szériás portfóliót állított fel, aminek 2020 decemberében mutatták be az első tagját, a Samsung Galaxy A12 okostelefont. Hamarosan pedig jöhet a Samsung Galaxy A13 5G is, ami a hírek szerint a legolcsóbb 5G képes okostelefon lesz a cég kínálatában.

A napokban a telefon kézikönyve is kiszivárgott, amiből több fontos specifikációt is megtudhattunk. Az előlapon egy vízcsepp kivágásban fog elhelyezkedni a szelfi kamera, csak úgy, mint az előd modell esetében. Az ujjlenyomatolvasó a kijelző oldalán helyezkedik majd el, egyben a kikapcsológombbal. A Jack csatlakozó a készülék alján, az USB Type-C port mellett található majd meg.

A hátoldalon összesen három kameralencse lesz: egy 50 MP-es főkamera, egy 5 MP-es ultraszéles látószögű és egy meg nem nevezett 2 MP-es makró vagy mélység lencse. Szoftveresen Android 11-el lesz felszerelve a termék, aztán később frissülhet, a hamarosan megjelenő Android 12-es rendszerre.

Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh, amit állítólag 25W-os töltővel lehet majd tölteni. Hardveresen a már jól megszokott MediaTek Dimensity 700-as hajtja majd a készüléket, ami mellé 4 GB vagy 6 GB RAM fog társulni, 64GB vagy 128 GB mellett, kiviteltől függően. Utóbbit tovább lehet majd bővíteni MicroSD kártya segítségével. Hivatalos megjelenésről és árazásról egyelőre még nincs hír.


Forrás