Most ingyen kapod a Windows 10-et az Office mellé

szponzorált tartalom

Az operációs rendszer minden számítógépen elengedhetetlen kellék. A Windows 10 dobozos verziója több tízezer forint is lehet, de ha csak szoftverkulcsot vásárolsz fillérekből megúszhatod. A Godeal24.com új promóciójában pedig akár ingyen is megkaphatod a Microsoft rendszerét. 

A tanuláshoz és a munkához Office programcsomagra mindenkinek szüksége van, legyen szó szövegszerkesztésről, táblázatkezelésről vagy prezentáció készítéséről. Az Office dobozos verziójának is megkéri az árát a Microsoft, egyes helyeken 80-90 ezer forintot kell fizetni érte. Sokan nem tudják, hogy ha csak a szoftverkulcsot vásároljuk meg, rengeteget lehet spórolni rajta. A Godeal24.com-on teljesen jogtiszta Microsoft szoftvereket árulnak és nem kell egy fél vagyon ott hagyni értük.

Exkluzív újévi ajánlat – Vásárolj Office-t, a Windows ajándék!

A következő csomagok ideálisak lehetnek kisvállalatok és magánszemélyek számára is, ha a következő ajánlatok közül választasz az Office mellé a Windows 10-et ajándékba megkapod. Igényeidnek megfelelően választhatsz Office 365, Office 2016 és Office 2019 közül mindegyik mellé jár a Windows 10 Pro.

Ha egyszerűbb dolgokra használod a számítógéped, mint például böngészés, e-mailek írása/olvasása, számlák befizetése vagy video streaming a Windows 10 Home lehet a megfelelő választás számodra. Ezt is be tudod szerezni ingyen, az Office mellé.

GoDeal24.com vezető szerepet játszik az eredeti játékok és szoftverkulcsok online értékesítésében. Ha tőlük rendelsz biztos lehet benne, hogy jogtiszta szoftvert vásároltál. A világ minden pontján vannak ügyfeleik. Bármikor kapcsolatba léphetsz a GoDeal24.com-mal a service@godeal24.com címen, és ügyfélszolgálati csapatuk készséggel áll a rendelkezésedre.

Féláras ajánlatok – 50% kedvezmény mindenre, használd a „BF50” kuponkódot!

További ajánlatok: Legjobb választás munkához és tanuláshoz, most 55% kedvezmény a „BF55” kuponkóddal.

Még több >>

A vásárlási folyamat rendkívül egyszerű és több fizetési mód közül is lehet választani. Mivel a szoftverkulcsot e-mailban kapod meg, nincs szállítási díj. Az összes fent felsorolt akció csak korlátozott ideig érvényes – tehát ha valamelyik szoftvert szeretnéd beszerezni, érdemes azt minél előbb megtenni.

A fenti cikk szponzorált tartalom, aminek elsődleges célja az információ átadása. A GSMring.hu a GoDeal24.com-től függetlenül működik. Kérdés, észrevétel esetén írj e-mailt a service@godeal24.com-ra.