Most minden oldalról megnézheted a Samsung új csúcsmobilját

Az XDA szerzője, Max Winebach megígérte, hogy az elkövetkezendő napokban további infókat fog megosztani a Galaxy S20+ 5G-ről. Most egy videót tett közzé, amin minden oldalról megtekinthető a dél-koreaiak új csúcsmobilja.


Úgy tűnik a bemutatóra minden kiderül a Galaxy S20 szériáról, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne jönne valami újabb infó a Samsung hamarosan érkező újdonságairól. A Galaxy S20 sorozat mindegyik tagja támogatni fogja a 120 Hz-es képfrissítési frekvenciát, de opció lesz a 60 Hz is, ezt a beállítások menüpont alatt tudjuk majd állítani. A Galaxy S20+ valamivel nagyobb mint a Galaxy S10+, jött is egy kép amint a két mobil között lévő méretbeli különbség jól látható.

Max Winebach elárulta, hogy a Galaxy S20+ 6,7 hüvelykes kijelzőjének felbontása 3200 x 1440 képpont lesz, a képarány 20: 9-es. A megjelenítőbe épített ujjlenyomat-olvasó marad, de az nem tiszta, hogy továbbra is a Qulacomm megoldását használja-e a Samsung, vagy cserélnek optikai szkennerre. A specifikációkról is kiderültek a lényegesebb részletek, a RAM mérete 12 GB, tárhelyből pedig 128 GB áll rendelkezésünkre az alapmodell esetében. Az akkumulátor névleges kapacitása 4500 milliamperóra.

A készülék dizájnja ismert, de videót még nem láttunk róla. A Note 10 széria után már a Galaxy S20 mobilok is jack csatlakozó nélkül jönnek. A Bixby gombot úgy tűnik nyugdíjazta a Samsung, a telefon jobb oldalán a bekapcsoló gomb és a hangerőszabályzó van, a bal oldal teljesen üres. Az igazi nagyágyú a Galaxy S20 Ultra lesz, arról is rengeteg minden kiderült, hamarosan megosztjuk őket veletek.