Nagy akkumulátorral jön a Samsung Galaxy A33 5G

Csak úgy záporoznak az információk a következő évben megjelenő Samsung okostelefonokról. Most a Samsung Galaxy A33 5G készülékről tudhatunk meg, újabb specifikációkat.

crypto50

Az idei év elején a Samsung a legtöbb A szériás okostelefonját piacra dobta, amik mind nagy sikert könyvelhettek el specifikációik miatt. Jövőre pedig mindnek megérkezhet az utódja, amikről számos tulajdonság derült már ki.

A Samsung Galaxy A33 5G telefonról már megtudhattuk, hogy négyféle színben lesz kapható: fekete, fehér, kék, narancssárga. Emellett egy jelentésből az is kiderült, hogy a főkamera optikai képstabilizálást kaphat, csak úgy, mint az összes Galaxy A szériás okostelefon a következő évben.

A napokban kiszivárgott pletykák szerint az okostelefon egy 5000 mAh-es akkumulátorral lesz felszerelve, a hátlapon pedig összesen öt kamerát találhatunk majd meg.

Az előlapon a szelfi kamera vízcsepp alakban helyezkedhet el a 6,4 colos FHD+ felbontású és valószínűleg minimum 90 Hz képfrissítésű Super AMOLED kijelzőben.  Arról még egyelőre nem tudni semmit, hogy a töltési sebesség növekedhet-e, vagy maradhat a 15W-os töltés.

a33

Az is kiderült, hogy csak 5G variáns fog érkezni, a 4G változat most kimarad. Mindemellett véglegesen eltűnhet az A szériás modellekről is a 3,5 mm-es Jack csatlakozó a kiszivárgott renderek alapján, így csak átalakítóval vagy Bluetooth-os fülhallgatóval lehet majd zenét hallgatni, ami szerintünk nem nagy probléma, hiszen már 10.000 Ft-os áron hozzájuthatunk egy jó minőségű Bluetooth fülhallgatóhoz.


Forrás