Nagyobb RAM-ot kaphat a Samsung Galaxy A52s

a52s

A dél-koreai cég nemrég mutatta be és kezdte el forgalmazni a Samsung Galaxy A52s készüléket. Most egy új frissítéssel erősebb hardverre tehet szert a felhasználó.

crypto50

Az utóbbi időszakban sok kínai gyártó egy új funkciót vezetett be, mégpedig a virtuális RAM bővítést. Ez lehetővé teszi, hogy nagyobb memóriát kapjanak meg a mobiltelefonok, anélkül, hogy a telefonba építenék bele.

Most a Samsung is előállt a saját megoldásával, amit Samsung RAM Plus-nak neveztek el. Ezzel a funkcióval lehetővé teszi, hogy a készülék további 4 GB RAM-al legyen felszerelve. Egy új frissítés lehetővé teszi ennek elérését és a kamera stabilitását is javítja. Ha valakinek szükséges a 6 GB-nál nagyobb kapacitás, akkor itt a megoldás számára.

samsung

A készülék ezen felül olyan hardveres specifikációkkal bír, mint a Snapdragon 778G processzor és a 128 GB belső tárhely, amit tovább lehet bővíteni 1 TB-ig. Az A52s rendelkezik IP67-es tanúsítvánnyal, miszerint 1 méter mélyen akár 30 percig is kibírja, édesvízben.

Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh, amit 25W-al lehet feltölteni vezetékesen. A telefonon találunk Jack csatlakozót és duál hangszórókat is egyaránt.

Kamerák tekintetében sem elhanyagolható a termék hiszen egy 64 MP-es OIS főkamerával rendelkezik, az előlapon pedig egy 32 MP-es szelfi kamera gondoskodik a tökéletes szelfikért.

A készülék hazai induló ára 169.999 Ft, amit már a hivatalos forgalmazóknál már meg lehet vásárolni.


Forrás