Napokon belül jöhet, a Huawei P50 Pocket

p50 pocket

A kínai vállalat, napokon belül bemutathatja a Huawei P50 Pocket okostelefont, amiről eddig másként olvashattunk az interneten. Mutatjuk, hogy mi változott.

crypto50

A Huawei, egy hivatalos plakátképe szerint, december 23-án mutatkozhat be a Huawei P50 Pocket mobiltelefon, ami a cég egy újabb hajítható kijelzős okostelefonja lehet. Eddig úgy olvashattunk a termékről, hogy Huawei Mate V elnevezést kaphatja meg, viszont maradhatnak az idei P50-es névnél, amivel talán jobban feltudják kelteni a figyelmet.

A Huawei P50 és Huawei P50 Pro eléggé hányatott sorssal rendelkezik, hiszen több hónapot csúszott a bemutatás, sőt Európába még el sem értek a készülékek, sőt valószínűleg már nem is lesznek kaphatóak. Lehetséges, hogy a széria egyetlen tagja, a Pocket verzió érhet el majd a régiónkba, viszont ez se biztos.

huawei

Az újdonság nagyon hasonlíthat a Samsung Galaxy Z Flip 3 és Motorola Razr mobiltelefonra, de állítólag egy újfajta zsanér technológiával állhat elő a cég, amit még senki sem használt. Egy kiszivárgott terv szerint, az előlapi kijelző is nagyobb lehet, mint a Samsung megoldása, de a dizájn egyezhet a termékkel.

Hardveresen egyelőre még nem tudni, hogy Kirin 9000 lapkát kaphat-e meg a készülék, vagy esetlegesen egy 4G képes Snapdragon SoC lapkát fog használni. A hivatalos árazásról és az értékesítési időszak kezdetéről nincs hír, sem arról, hogy Kínán kívül, hol jelenhet meg a Huawei P50 Pocket.


Forrás