NBA csapatot büntettek meg egy Androidos okostelefon miatt

Sokszor lehet hallani arról, hogy a fiatalok körében valakit kirekesztenek, mert nem iPhone készüléket használ. Az NBA-ben pedig egy egész csapatot büntettek meg ez miatt.

INLOCK

Amerikában sokszor történik olyan eset, leginkább a fiatalok körében, hogy valakit megbélyegeznek a barátok vagy osztálytársak azért, mert az iMessage alkalmazásban zöld buborék jelenik meg a neve mellett, nem kék. Ez azt jelenti, hogy a csoportbeszélgetésbe Androidos telefonról ír.

Az Apple kvázi státuszszimbólum a fiatalok körében. Sokan azt gondolják, hogy akkor valakik, ha Apple logós telefon lapul a zsebükben. Ez az idő elteltével egyre jobban eltűnik a tapasztalatok szerint, viszont még mindig vannak olyan estek, amikor pórul jár az Android rendszert használ.

iosvsand

A profi kosárlabdában is történt egy érdekes eset, hiszen egy NBA edző Jason Kid, aki jelenleg a Dallas Mavericks edzője, pár évvel ezelőtt, amikor még a Milwaukee Bucksot vezette, azért büntette meg az egész csapatát, mert az egyik játékos Thon Maker a közös iMessage csoportjukba Androidos telefonról írt.

Az edző úgy gondolta, hogy mivel az egyik játékos nem iPhone készüléket használt, így nem lehet egységes a csapat, ezért mindenkit meg kell büntetni. Véleményünk szerint ez egy elég érdekes hozzáállás, hiszen nem nagyon látunk az állított dolgok között összefüggést. Persze ezt egy edző másként láthatja.

Forrás