Nem lesznek lekerekítve a Samsung Galaxy S22 és S22+ mobiltelefonok

s22

Rengeteg pletykát hallhattunk már a legújabb Samsung Galaxy S szériás mobiltelefonokról, amiket a következő év elején mutathatnak be. Most újabb információk érkeztek.

crypto50

A Samsung valószínűleg a 2022-es év első negyedévében mutathatja be a Samsung Galaxy S22 szériát a szivárgások szerint. Ez a sorozat több nagy változást hozhat el, hiszen a legerősebb modellben megjelenhet a beépített S-Pen, emellett a processzor is kiugróan erős lehet, az előzetes eredmények alapján.

A pletykák szerint három taggal bővülhet az S sorozat, csak úgy, mint tavaly: S22, S22+, S22 Ultra. Utóbbiról rengeteg render képet láthattunk, amikből kiderült, hogy a Samsung Galaxy Note10+ készülékhez hasonló kialakítást kaphat meg, emellett megtarthatják a 108 MP-es érzékelőket, viszont egy újabb kiadásban. Emellett 10 MP-es lesz a 10X optikai és 3X optikai zoom-os lencse is, amit a Sony gyárt.

Most viszont visszatérve a sorozat többi tagjához, kiderült, hogy csak úgy, mint az idén, lapos kijelzővel jön az S22 és S22+ modell. Emellett egy hiteles szivárogtató szerint a hátlap is lapos lehet, sőt azt is mondja, hogy úgy fognak kinézni a készülékek, mint az iPhone 13-as készülék, notch bevágás nélkül. (persze a kamerasziget is különbözni fog természetesen és a logó is a hátlapon.)

Ez azt is jelentheti, hogy eltűnhet a lekerekített kialakítás is az oldalon és egyenes lesz, csak úgy, mint az imént említett készüléknél. Bizakodva várjuk azt, hogy megérkezzenek az új render képek, ahol a változás szembetűnő lehet.


Forrás