Olcsóbb kiadásban jön a Huawei P50 Pocket

huawei

A kínai vállalat az idei évben tartogat még meglepetéseket, ugyanis október végén piacra dobhatják a Huawei P50 Pocket New okostelefont. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig erről.

Annak ellenére, hogy a Huawei nem szerepel már jól az okostelefon piacon, így is érkeznek az újabbnál újabb modellek. Egy szivárgás szerint állítólag október 25-én Kínában egy újabb készülék kerül majd bemutatásra. A Huawei P50 Pocket New a már eddig is kapható készülék egy átalakított kiadása lesz.

A Huawei P50 Pocket okostelefon hazánkban is elérhető durván 450.000 Ft-os áron. A készülékről leginkább azt kell tudni, hogy hajlítható kijelzővel rendelkezik, a dizájn pedig nagyon hasonlít a Samsung Galaxy Z Flip sorozatra. Lényegében jó megoldásokkal rendelkezik, viszont túl nagy teret nem tudott magának nyerni, ugyanis erről is hiányoznak a Google szolgáltatások.

Huawei-P50-Pocket

Az új kiadás valószínűleg csak Kínában lesz elérhető, viszont az előd modellnél jóval alacsonyabb áron, hiszen valószínűleg ez egy olcsó kiadás lesz. Állítólag itt a Snapdragon 888 4G lapkát a Snapdragon 778G lapkára cserélik, ami elég nagy visszalépésnek tekinthető. Mindezek mellett az előlapi kijelzőt is eltüntetik, így is csökkentve a költségeket.

Az okostelefon mellett egy új Huawei okosóra is bemutatásra kerülhet Huawei GT Cyber néven, azt viszont sajnos nem tudjuk, hogy mit fog tudni.


Forrás