Olcsón érkezett az új Nokia C01 Plus

nokia
  1. A Nokia leginkább a mérsékelt árú készülékekkel tud magához közönséget vonzani. Itt egy újabb olcsó telefon, amit pár napja mutattak be.

INLOCK

A cég nagyobb felhajtás nélkül mutatta be új készülékét, ami az olcsó árkategóriába tartozik. A készülék Android 11 Go Edition rendszert futtat, amit éppen az ilyen alacsony árkategóriás készülékekre optimalizáltak. Dual SIM-mel rendelkezik, emellett a tárhelyet is tudjuk bővíteni MicroSD memóriakártyával további 128 GB-ot.

Hardveres szinten ez a telefon nyilván nem egy erőgép. Azok igényét, akik alap dologra használják a telefonjaikat kielégítheti az Unisoc SC9863A lapkakészlete és az 1 GB RAM. Az alap tárhely 16 GB. Védelem tekintetében pedig ujjlenyomatolvasó híján arcfelismerést kapunk.

c01 plus

A kijelző egy 5,45 colos HD+ felbontású, 18:9-es képaránnyal rendelkező LCD panel. Alul felül is vastag a káva. Az előlapon egy 5 MP-es szelfi kamera található meg, míg a hátlapon egy ugyancsak 5 MP-es főkamera és egy vaku. A készülék rendelkezik 3,5 mm-es Jack csatlakozóval.

Két színben vásárolható meg a készülék: kék és lila színben. Először Oroszországban lesz elérhető a telefon nagyjából 30.000 Ft-os áron. Hivatalos magyarországi megjelenésről egyelőre nincs hír.

Forrás