Új olcsó Nokia okostelefon jelent meg

nokia

A Nokia a napokban egy új okostelefont mutatott be, amit az olcsóbb ár szegmensbe szántak. Mutatjuk, hogy milyen specifikációkkal érkezett meg a Nokia C12 okostelefon.

A Nokia egy új okostelefont mutatott be, Nokia C12 néven, ami az olcsó kategóriában lesz megtalálható, durván 50.000 Ft-os áron. Az értékesítés hamarosan meg is kezdődhet Németországban és Ausztriában is, arról pedig egyelőre még nincs hírünk, hogy más piacokon mikor lehet majd beszerezni.

A termék hardveresen egy nyolcmagos 28 nm-en gyártott Unisoc SC9863A1 lapkát kapott meg, ami mellé 2GB RAM és 64 GB belső tárhely társul, ami egy elég érdekes párosításnak mondható.

A termék nem egy erőgép, minden bizonnyal ezért csak az Android 12 Go Edition fut rajta, ami kisebb teljesítményt igényel. Az akkumulátor kapacitása 3000 mAh-es, amit Micro USB porton lehet feltölteni vezetékesen.

A kijelző egy 6,3 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amin vízcsepp kivágásban helyezkedik el az 5 MP-es szelfi kamera, míg a hátlapon egy 8 MP-es lencsét találunk. A termék nem rendelkezik NFC támogatottsággal, viszont állítólag fröccsenésálló, de pontos IP tanúsítvánnyal nincs ellátva.


Forrás