Hatalmas akkumulátorral jelent meg az új Nokia okostelefon

A Nokia a napokban egy újabb okostelefont dobott piacra, ami Nokia G11 Plus néven debütált. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig a termékről.

A Nokia leginkább belépő és közép kategóriában versenyez az okostelefon piacon, hiszen a prémium kategóriában nem nagyon jöttek össze a próbálkozásaik.

A cég termékei viszont az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak, amit leginkább annak köszönhetnek, hogy hosszú üzemidővel és megfelelő szoftveres támogatottsággal szerelik fel a készülékeiket.

A napokban a Nokia G11 Plus került bemutatásra, ami a még februárban megjelent Nokia G11 erősebb kiadása. A készülék árazásáról és az értékesítés pontos kezdetéről egyelőre még nincs hír, de amint erről többet megtudunk, megírjuk majd nektek.

A termék minden adata hardveresen egyelőre még nem került a nyilvánosság elé, azt viszont lehet tudni, hogy 4GB RAM és 64 GB belső tárhely kap majd helyet a termékben, utóbbit pedig tovább lehet bővíteni MicroSD kártya segítségével további 512GB-ot. Szoftveresen, ahogyan az elvárható, alapból Android 12 fog futni a készüléken.

Az akkumulátor kapacitása 5050 mAh-es, ami a gyártó szerint akár 3 napos üzemidőre is elegendő lehet, egyetlen feltöltéssel. A töltési sebesség nem ismert, de azt tudjuk, hogy USB Type-C porttal van felszerelve a termék, emellett 3,5 mm-es Jack csatlakozót is találunk rajta.


Forrás