Olcsón érkezett meg a Huawei Enjoy 20e

huawei

A Huawei úgy tűnik, hogy év vége fele rákapott a készülékek kiadására, hiszen most egy újabb okostelefont mutattak be. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Huawei az év elején nem nagyon mutatott be új készüléket és még a Huawei P50-es széria is késett. Most viszont egymás után érkeznek az újdonságok. Megjelent nyáron a Huawei Nova 8i, emellett most a Huawei Nova 9 és a mostani újdonság a Huawei Enjoy 20e.

A készülék már megvásárolható egyes internetes viszonteladóknál durván 46.000 Ft-os áron. Az ára a tárhely kiviteltől függhet, hiszen van 64 GB-os és 128GB-os kiadás is. Utóbbiért 10.000 Ft-os felárat kell fizetni.

huawei

Hardveresen egy nyolcmagos, 12 nm-en gyártott MediaTek Helio P35-ös processzort kapnak a felhasználók 4 GB RAM és a fent említett belső tárhelyek társaságában. Utóbbi MicroSD kártyával tovább bővíthető.

A kijelző egy 6,3 colos HD+ felbontású IPS LCD panel, amin egy 8 MP-es szelfi kamerát helyeztek el csepp kivágásban. A hátlapon pedig egy 13 MP-es főkamera és egy 2 MP-es mélység lencse helyezkedik el. Szoftveres fronton EMUI 10.1-et találunk a globális kiadáson, Kínában pedig Harmony OS 2.0-át.

A mobiltelefon akkumulátora 5000 mAh kapacitású, amit 10W-os maximális töltési sebességgel lehet feltölteni Micro USB porton keresztül, ami valljuk be 2021-ben nagyon el van maradva az átlagtól. Ellenben van fordított töltés, aminek maximális sebessége 6W. A Huawei Enjoy 20e fekete, zöld és lila színben vásárolható meg.


Forrás