Összeállt a Samsung és a Maison Kitsuné divatcég

A Samsung az utóbbi időszakban rengeteg divatmárkával kötött együttműködést, különböző modellek egyedi kiviteleihez. Mutatjuk, hogy most mivel rukkolt elő a cég.

crypto50

A gyártók sokszor nyúlnak ahhoz az eszközhöz, hogy összeállnak nagy és népszerű divatmárkákkal, és egy termék típusból piacra dobnak egy limitált változatot, ezzel is növelve az eladási számokat és a népszerűséget. A Samsung több ízben dobott piacra ilyen készülékeket. Ilyen például a Thom Browne kiadásos Samsung Galaxy Z Flip 3 vagy anno a Star Wars kiadásos Samsung Galaxy Note 10+.

Az október 20-án tartott Samsung eseményen a cég nem csak a Bespoke Edition-t mutatta be, hanem egyúttal bejelentették a Maison Kitsuné kiadást is a Samsung Galaxy Watch 4 és Samsung Galaxy Buds 2 készülékekből. Ez a márka egy francia-japán elektronikus zenei divatmárka, aminek jellegzetessége egy róka.

samsung

Az okosóra csomagjának tartalma az alábbi képen látható. E szerint egy pótszíj is jár a termék mellé, emellett számos egyedi téma és óraszámlap, ami csak a speciális kiadáson érhető el. A Samsung Galaxy Watch 4 limitált kiadása 40 mm-es változatban vásárolható meg durván 120.000 Ft-os áron.

samsung

A Samsung Galaxy Buds 2 töltőtokja szürke színezést kapott meg, funkcionalitás béli különbség pedig nincs az eredeti kiadáshoz képest. A fülhallgató durván 75.000 Ft-os áron vásárolható meg. Fontos megjegyezni, hogy mindkét termék dobozában egy kártya található meg, aminek beolvasása után egy egyedi témát tölthet le a felhasználó, emellett egy speciális zenei lejátszási lista is elérhető hozzá.


Forrás