Petíció indult a Samsung Galaxy Note szériáért

note 20

Az utóbbi időben egyre több pletyka kering arról, hogy megszűnhet a Note széria a Samsung kínálatában. Ez ellen indítottak egy petíciót.

INLOCK

Köztudott, hogy az idén a Samsung nem fogja bemutatni a Samsung Galaxy Note 20 széria utódját. Egyes pletykák szerint a chiphiány miatt, valahol azt mondják, hogy a gyártó idén a hajlítható készülékekre összpontosít, de az is lehet, hogy meg akarja szüntetni a szériát a dél-koreai vállalat.

A gyártó azt már kijelentette, hogy egyre több készülék fog S-Pen támogatást kapni a cég kínálatában. Ez már idén elkezdődött, hiszen az S szériában először a Samsung Galaxy S21 Ultra megkapta ezt a támogatást, igaz nem a készülékben kapott helyet a toll, hanem egy külső tokban lehet tárolni azt.

A Samsung Galaxy Note széria rajongói viszont mindenképpen szeretnék a sorozat folytatását a meglévő kereteken belül, így egy petíciót indítottak, hogy a 2022-es évben mindenképpen bővüljön a sorozat egy új taggal. Ezt 24 óra alatt több, mint 10.000 ember írta alá, tehát sok az elhivatott felhasználó.

Ha támogatni szeretnéd a kezdeményezést, akkor ezen az oldalon megteheted itt.


Forrás