Promóciós videón a Samsung következő mobilja

Már csak három nap van hátra a Galaxy A széria legújabb modelljeinek bemutatójáig. Még pontosan nem tudjuk, hogy hány mobilról rántja le a leplet a Samsung, de a Galaxy A51 biztos ott lesz shown.


Akárcsak a Note 10, a Galaxy A51 is kameralyukas megoldással érkezik, a hátlapon már négy modult találunk méretes kameraszigettel, L-alakba pozicionálva. Hátul biometrikus azonosító nincs, mivel már az elődmodell is in-display ujjlenyomat-olvasóval jött, valószínűleg ez lesz a szitu a Galaxy A51-el is. Egy friss promóciós videó szerint Prism Crush Blue, Prism Crush Black, Prism Crush Pink és Prism Crush White színekben kerül majd forgalomba a készülék, úgynevezett „ritmikus mintázatú” hátlappal.

A mobil kijelzője 6,5 hüvelykes Infinity-O AMOLED panel, Full HD+ felbontással, felső sávjában 32 megapixeles előlapi kamerával. Hátul 48 megapixeles főkamera dolgozik, egy 12 megapixeles ultra széles látószögű, egy 5 megapixeles makró és egy 5 megapixeles mélységérzékelő mellett. A lapkakészlet Exynos 9611, ami mellé modelltől függően 4 vagy 6 GB RAM jár, az energiaellátásról pedig 4000 milliamperórás akkumulátor gondoskodik.

Nyilván a többség jobban várja a Note 10 Lite és Galaxy S10 Lite-ként beharangozott Galaxy A81 és Galaxy A91-et, az még nem teljesen tiszta, hogy ezekkel a készülékekkel mikor ismerkedhetünk meg, reméljük a héten ezeket is bemutatja a Samsung.