Renderképeken a Note 10 Lite, vagyis a Galaxy A81

Már egy ideje lehet hallani az SM-N770-ről, ami elvileg a Note 10 megfizethető változata lesz. Eddig úgy tűnt Note 10 Lite néven érkezik a mobil, de most kiderült, hogy az új Galaxy A szériát fogja bővíteni.


Még nem teljesen tiszta, de úgy tűnik a Note 10 Lite és a Galaxy A81 lényegében ugyanaz a készülék lesz, gyaníthatóan az utóbbi néven kerül majd forgalomba az eszköz, de a specifikációk és az S Pen miatt, akár Note 10 Lite-ként is hívhatnánk. Az OnLeaks által közzétett renderképek elég sötétek, de néhány részlet azért leszűrhető belőlük.

A hátlapra négyzet alakú kamerasziget kerül, a forrás szerint a főmodul 64 megapixeles lesz, ami mellé 16 megapixeles ultra széles egységet, egy telefotó szenzort és egy ToF érzékelőt kapunk. A zoom kamerával kapcsolatban annyi derült ki, hogy 2x-es vagy 5x-ös nagyításra lesz képes, a többi modulról egyelőre mást nem tudunk. Állítólag 6,5-6,7 hüvelykes kijelzővel jön a Galaxy A81 és Galaxy Note 10 mobilokhoz hasonlóan, a megjelenítő felső sávjának közepére kerül a szelfi kamera.Galaxy_A81

A hátlapi ujjlenyomat olvasó hiányból arra lehet következtetni, hogy a biometrikus azonosító a kijelzőbe kerül, mivel felső-középkategóriás készülékről van szó, ez már nem is olyan meglepő. A 163,9 x 76 x 8,6 milliméteres méretekkel rendelkező Galaxy A81 mellé jár egy S Pen és sokak örömére a jack kimenet sem hiányzik majd róla. Egy korábbi Geekbench teszt alapján a Galaxy S9 és Note 9 mobilokhoz hasonlóan, Exynos 9810-et találunk majd a motorháztető alatt. Várhatóan a Galaxy A51 és A71 mellett, december 12-én a Galaxy A81 is bemutatkozik.

FORRÁS91mobiles
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress a gsmringhu@gmail.com e-mail címen.