Régvárt újítást kap a Waze alkalmazás

waze

Az egyik legnépszerűbb navigációs alkalmazás a hírek szerint egy régvárt újítást kap, ami hasznos lehet a Waze felhasználók számára. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Waze alkalmazás a Google Térkép után a második legnépszerűbb navigációs program volt a tavalyi évben. Világszerte több, mint 134 millió aktív felhasználója van havonta, és  egyedi segítségeivel vált híressé. 2013-ban a Google 1,3 milliárd dollárért vásárolta meg a Waze-t és az évek során rengetek újítást raktak át a Google alkalmazásukba. Ilyen például a forgalmi információk jelzése.

A Waze mindemellett lehetőséget ad vállalkozások számára, hogy hirdessenek helyben, még jobban elérve az ügyfeleket. Összesen 25.000 cég él ezzel a lehetőséggel.

waze

Források szerint rég várt újítás jöhet nemsokára egy frissítéssel, hiszen megkaphatja a teljes sötét módot az alkalmazás. Persze azt meg kell jegyezni, hogy sötét mód eddig is volt, viszont ez csak a térkép felületére terjedt ki. Most viszont az alkalmazás beállításainál és a többi résznél is elérhető lesz a sötét mód.

A Google Térképnél ezt már év eleje óta bevezették és nagyon jól működik, így itt is végre elérhető lesz. Ez hasznos lehet egyrészt a szemkímélés érdekében, másrészt az AMOLED kijelzővel rendelkező készüléknél még az alkalmazás akkumulátor terhelése is lecsökken.


Forrás