Render képeken a legújabb olcsó Samsung okostelefon

samsung

A dél-koreai cég Samsung Galaxy A szériás készülékei a világ minden táján nagy népszerűségről örvendenek. Mutatjuk, hogy hogyan is nézhet ki a legújabb változat és milyen specifikációkkal érkezik.

crypto50

A Samsung az utóbbi időszakban elég nagy felhozatalt kínál, az A szériás okostelefonok terén. Csak Magyarországon jelenleg ezek a készülékek vannak hivatalos forgalmazásban: Samsung Galaxy A03s, Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A22 LTE, Samsung Galaxy A22 5G, Samsung Galaxy A32 LTE, Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A52 LTE, Samsung Galaxy A52s 5G, Samsung Galaxy A72.

A pletykák szerint a legújabb Samsung Galaxy A13 5G, akár még az év végén bemutatkozhat, csak úgy, mint a tavalyi évben elődje. Az értékesítési időszak 2022 elején indulhat el, ami árfolyamon számítva 87.000 Ft. Ha a hír igaz, ez lehet később a legolcsóbb 5G képes készülék a Samsung kínálatában.

a13

Az új modell tulajdonságairól is érkeztek már információk, amikből kiderült, hogy egy 6,48 colos IPS LCD panelt kaphat meg a termék, aminek a felbontása FHD+ lehet. Az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh-es maradhat, amit 25W-os vezetékes töltéssel lehet majd feltölteni.

Hardveres fronton az ebben a kategóriában megszokott MediaTek Dimensity 700-as kaphat helyet 4GB RAM és 64 GB tárhely társaságában. Utóbbi minden bizonnyal tovább bővíthető további 1 TB-ot MicroSD kártya segítségével.

A hátlapi főkamera felbontása 50 MP, aminél bizakodhatunk a pletykák szerint, hogy optikai képstabilizálást is kap. Mellette pedig egy 5 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2 MP-es mélység lencse helyezkedhet el. A render képek alapján egy dizájnos okostelefonról beszélhetünk, ami megfizethető áron érkezik. A Samsung Galaxy A13 5G fekete, fehér, piros és kék színben lesz elérhető.


Forrás