Render képeken a Samsung Galaxy A34

A dél-koreai vállalat valamikor a következő év első felében fogja majd bemutatni a Samsung Galaxy A34 5G okostelefont, amiről most több információ is kiszivárgott, sőt render képen is megtekinthetjük.

A Samsung idén márciusban mutatta be a Samsung Galaxy A33 5G okostelefont, a Samsung Galaxy A53 5G társaságában és meg kell mondani, hogy nagyon sok mindenben megegyezik a két modell, néhány apró eltérő különbséggel ellentétben.

A most kiszivárgott render képek szerint ugyan ez lehet majd a felállás a következő évi modelleknél, hiszen a képeken úgy néz ki a Samsung Galaxy A34, mint az eddig kiszivárgott képeken a  Samsung Galaxy A54 okostelefon.

A hátlapon összesen három kameralencse lesz, ami annak tudható be, hogy a vállalat a Samsung Galaxy A szériában teljesen elhagyja a mélységérzékelő lencséket, amik valljuk be nem sok mindenre voltak jók. Emellett azt is elmondhatjuk, hogy eltűnik a nagy kamerasziget és a Samsung Galaxy S22 Ultra készüléknél tapasztalt kamera elosztás lesz a jellemző.

A kijelző állítólag 6,5 colos lesz, így az előd modellhez képest 0,1” -al nagyobb. Az ujjlenyomatolvasó a készülék oldalán lesz megtalálható, ami a megjelenésig változhat, hiszen ez visszalépés is lenne a kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóhoz képest. Hardveresen valószínűleg egy új generációs Exynos lapka fog helyet kapni a termékben.


Forrás