Render képeken a Samsung Galaxy M52 5G

m52

A pletykák szerint hamarosan bemutathatják a legújabb M szériás Galaxy készüléket, ami remek tudással érkezhet meg egyes piacokra. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung Galaxy M52 5G készülék dizájnja és specifikációi szinte teljes mértékben kiszivárogtak. A legtöbb esetben a Samsung Galaxy M széria modelljei a Samsung Galaxy A széria át dolgozott készülékei kis eltéréssel.

Jelen esetben a render képek alapján a dizájn elemek mellett a kamerák száma és az akkumulátor is változhat.

m52

Hardveresen nagyon ütős lehet a telefon, hiszen a Samsung Galaxy A52s készülékhez hasonlóan egy Snapdragon 778G processzor dolgozhat benne 6GB vagy 8GB RAM társaságában. A belső tárhely kapacitása 128 GB lehet, amit tovább bővíthetünk a jól megszokott további 1 TB-ig MicroSD kártya segítségével.

A kijelző egy 7,7 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super AMOLED panel, amiben egy Infinity-O kivágásban található meg a 32 MP-es szelfi kamera. A hátlapon három lencsét találunk: egy 64 MP-es főkamerát, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű lencsét és egy 5 MP-es mélységlencsét. Ezúttal a makró szenzor lemarad.

Szoftveres fronton Android 11 dolgozhat a készüléken a legújabb One UI 3.1-es felülettel. A hivatalos árazásról és megjelenésről egyelőre még nincs hír, de valószínűleg elsőként Indiában startolhat az okostelefon.


Forrás