Renderképeken és videón a Samsung Galaxy S11e

A Galaxy S11 után most a kistesóról, a Galaxy S11e-ről érkezett videó és néhány CAD vázlat. Természetesen ezt is OnLeaks-nek köszönhetjük, nem lennék meglepve ha az elkövetkezendő órákban a Galaxy S11 Plus-ról is látnánk majd hasonlókat.


A dizájn lényegében ugyanaz, mint a Galaxy S11-nél, de a készülék valamivel kisebb lesz nála, a legfrissebb infók szerint 6,2 vagy 6,3 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap majd az S11e és az elődmodellel ellentétben a két szélen ívelt lesz a képernyő. A mobil 151,7 x 69,1 x 9,1 milliméteres dimenziókkal fog rendelkezni és ebben már benne van a kamerasziget kitüremkedése is.

A hangerőszabályzó és bekapcsoló gomb a jobb oldalon található, lentre egy USB Type C és egy külső hangszóró került. A SIM tálca nyílás hiányzik a képről, ez azért van, mert OnLeaks még nem tudja pontosan hol lesz a helye. A hátlapon három modul dolgozik, ezekről egyelőre semmit nem tudunk, a Galaxy S11 és S11 Plus biztosan megkapja a 108 megapixeles ISOCELL Bright HMX-et, de az S11e esetében erre már nem mernék mérget venni.

Specifikációk tekintetében a Snapdragon 865 és az új Exynos lapka borítékolható, memória tekintetében 6 GB RAM-ra és 128 vagy 256 GB tárhelyre lehet számítani. A Galaxy S10e akkumulátora 3100 milliamperórás az S11e várhatóan 4000 milliamperórás teleppel fog jönni. A bemutató a szokott helyen és időben, februárban Barcelonában az MWC-n lesz, az elkövetkezendő hetekben még biztos fogunk hallani a Galaxy S11 szériáról.