Rendhagyó bemutatón debütálhat a Galaxy Note20 széria

Samsung csúcsmobilt még nem ismerhettünk meg online bemutatón, de ami késik nem múlik. Úgy néz ki ugyanis, hogy a koronavírus miatt a Note20 sorozat debütálását csak a neten keresztül lehet majd figyelemmel kísérni.


Februárban még épphogy meg tudta tartani a Samsung a Galaxy S20 széria bemutatóját. Ezt követően felgyorsultak az események, több országban is megjelent a koronavírus, pont ezért az MWC is elmaradt. Az európai országok többségében már enyhítettek a koronavírussal kapcsolatos szankciókon, de azért nem árt továbbra is óvatosnak lenni.

A nagyobb tömegeket vonzó rendezvények megtartása egyelőre még nem engedélyezett. Nem tudni, hogy az enyhítésből kifolyólag, lesznek-e nagy számban újabb megbetegedések, ha igen valószínűleg ismét szigorítanak majd a kormányok, nem árt tehát a a legrosszabb eshetőségre is felkészülni. Dél-koreai források szerint a Samsungnál úgy döntöttek, hogy a COVID-19 miatt a Galaxy Note20 telefonokat egy online eseményen keresztül fogják bemutatni, ami ebben a helyzetben teljesen érthető.

A pontos dátumot egyelőre nem tudni, de korábban lehetett olyan pletykát hallani, hogy idén valamivel később érkezhet a Note sorozat. Mivel a Note mobilok bemutatója általában augusztusban szokott lenni, ha valóban lesz csúszás, szeptember-októberi premierrel lehet kalkulálni.