Samsung okostelefon 40.000 Ft-ért

A dél-koreai vállalat a napokban egy újabb olcsó kategóriás okostelefont mutatott be, amit néhány nap múlva már meg is lehet vásárolni. Mutatjuk, hogy mit tudunk erről.

A Samsung megkezdte az idei évi Samsung okostelefonok bemutatását, így a napokban hivatalosa is megjelent a Samsung Galaxy F04.

A termék január 12-től vásárolható meg az indiai piacon, aki pedig gyors az durván 40.000 Ft-os áron beszerezheti a terméket. Sajnos arról egyelőre még nem érkezett információ, hogy más piacokon esetleg elérhető lesz-e a készülék.

A Samsung Galaxy F04 lila és zöld színben lesz elérhető, két hátlapi kamerával a hátoldalán, ami közül a főkamera felbontása 13 MP-es. Az előlapon is találunk egy lencsét vízcsepp kivágásban, ami 5 MP-es felbontással rendelkezik. A kijelző egy 6,5 colos HD+ felbontású PLS LCD panel, aminek a képaránya 20:9-es.

Hardveresen a termék egy nyolcmagos MediaTek Helio P35 lapkát kapott meg, ami mellé 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely társul. Utóbbit MicroSD kártya segítségével tovább lehet bővíteni 1 TB-ig. Az akkumulátor kapacitása 5000 mAh-es, amit vezetékesen USB Type-C porton keresztül maximum 15W-al lehet feltölteni. Szoftveresen alapból Android 12 fut a készüléken, de biztosan tovább fog majd frissülni.


Forrás