Sokat változhat a kijelző a Samsung Galaxy Z Flip 5-nél

A dél-koreai vállalat a jelek szerint már dolgozik az újgenerációs hajlítható kijelzős okostelefonján, ugyanis a napokban információk érkeztek a Samsung Galaxy Z Flip 5 okostelefonról.

A Samsung idén augusztusban mutatta be az új hajlítható kijelzős okostelefonjait, köztük a Samsung Galaxy Z Flip 4-et is, ami nagy népszerűségnek örvend, hasonlóképpen, mint az előd modell.

Persze még mindig nem olcsó mulatság a termék, de azt érdemes figyelembe venni, hogy durván annyiba kerül, mint egy másik csúcskategóriás okostelefon, emellett még különlegesebb is és sok hasznos funkcióval rendelkezik.

Idén a cég leginkább az akkumulátor, processzor és kamerák frissítésére ment rá, a következő évben viszont a Samsung Galaxy Z Flip 5 esetében sok minden megváltozhat a kijelzőnél. Ilyen például az is, hogy a fedőlapi kijelző sokkal nagyobb lesz, a szivárgások szerint 3,3 és 3,4 col között, ami jelentős fejlődés, ugyanis a Samsung Galaxy Z Flip 4 esetében ennek a mérete 1,9 col.

Ezek mellett azt is megjegyzik, hogy egy újfajta zsanérszerkezetet fog majd megkapni az újdonság, ezáltal kisebb lesz a kijelző gyűrődés a készülék közepén, ami egy nagyon jó hír. Persze ezek egyelőre még nem megerősített információk, így érdemes helyén kezelni őket, de kiindulási alapnak mindenképpen megfelelő.


Forrás