Szinte biztos, hogy késik a Samsung Galaxy S21 FE megjelenése

s21 fe

Már egy ideje hallani lehet arról, hogy érkezik a Samsung Galaxy S21 széria legújabb tagja, viszont még mindig nem tudni, hogy mikor.

INLOCK

Pár hónapja arról szóltak a találgatások, hogy a Samsung együtt mutathatja be költségbarát prémium készülékét az új generációs hajlítható kijelzős készülékeivel. Ahogy telt az idő egyre több infó jött a megjelenésről, miszerint vagy szeptemberben, vagy októberben érkezik a telefon. Most már szinte biztos, hogy az augusztus 11-én megrendezendő UNPACKED eseményen nem fogjuk megismerni a Samsung Galaxy S21 FE-t.

s21 fe

A bemutatón ezek a készülékek kerülhetnek bemutatásra: Samsung Galaxy Z Fold 3, Samsung Galaxy Z Flip 3, Samsung Galaxy Watch 4, Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Samsung Galaxy Buds 2, legalábbis az eddig kiszivárgott és megerősített információk szerint. Arra, hogy tovább bővüljön a Samsung Galaxy S széria pár hónapot várni kell.

A mérsékelt árú Galaxy S21 FE a Qualcomm Snapdragon 888-as processzorával, 6GB/8GB RAM-al érkezhet. A kijelző az elődhöz hasonlóan egy 6,4 colos FHD+ felbontású és 120 Hz képfrissítésű Super AMOLED kijelző lehet. Többféle színben kerülhet forgalomba a telefon ezek a szürke, fehér, lila és a zöld.


Forrás