Szivárgások érkeztek a Samsung Galaxy A53 készülékről

samusng

A Samsung a következő évben tovább frissítheti Samsung Galaxy A szériás készülékét, mégpedig a Samsung Galaxy A53-as készülékkel. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung idén egy nagyon nagy termékpalettát állított fel a Samsung Galaxy A szériából. Csak itthon ezek a termékek érhetőek el jelenleg: Samsung Galaxy A03s, Samsung Galaxy A12, Samsung Galaxy A22 LTE, Samsung Galaxy A22 5G, Samsung Galaxy A32 LTE, Samsung Galaxy Samsung Galaxy A32 5G, Samsung Galaxy A52 LTE, Samsung Galaxy A52s 5G.

Jövőre érkezhet meg, valamikor tavasszal a Samsung Galaxy A53-as készülék is, az előd modellekből és a szivárgásokból kiindulva. Egyelőre nem sokat tudunk a telefonról, viszont néhány tulajdonság már kiszivárgott róla.

Az egyik ilyen az, hogy miniden bizonnyal a kamerák optikai képstabilizálást kaphat meg, hiszen egy forrás azt állítja, hogy a következő évben csak ilyen tulajdonsággal jönnek az A szériás termékek.

 

Emellett az is kiderült, hogy milyen színekben lesz kapható: fekete, fehér, kék és narancssárga. Ez nagyon hasonlít a Samsung Galaxy A50-es széria színválasztékára. Az is valószínű, hogy csak 5G képes változat jöhet majd, hiszen tovább terjed a szolgáltatás világszerte, emellett pedig az alkatrészek ára is folyamatosan csökkennek. A hivatalos megjelenésről és árazásról egyelőre nincs hír.


Forrás