Szivárgások érkeztek az új Samsung hajlítható kijelzős készülékekről

samsung

Habár a Samsung augusztusban mutatta be legújabb generációs, hajlítható kijelzős okostelefonjait, mégis már elindultak a pletykák az új generáció tulajdonságairól, mi pedig mutatjuk a részleteket.

crypto50

A Samsung Galaxy Z Fold 3 és Samsung Galaxy Z Flip 3 augusztusban került bemutatásra és ezek a termékek nem várt sikert hoztak a cégnek, hiszen még a tervezettnél is többet sikerült eladniuk. Annyira népszerűek a termékek, hogy növelni kell a gyártókapacitást és jövőre akár már meg is duplázhatják a gyártási mennyiséget.

A nagy siker a javuló specifikációknak és a jobb árazásnak köszönhetik, hiszen a Samsung Galaxy Z Flip 3 alap verziója 400.000 Ft-os áron nyitott, míg a Z Fold 3 S-Pen támogatottságával és innovációival veszi le a lábukról a vásárlókat.

z flip 3

Az új generációról már hallani lehetett, hogy növekszik a gyártási szám, emellett újabb újdonságok érkezhetnek. Állítólag javulni fog a zsanérszerkezet és akár még a porállóságot is megkaphatják a mobiltelefonok, amik hatalmas áttörésnek számíthatnak mérnöki szempontból. Nyilvánvalóan hardveresen is javulnak majd a készülékek, megkapják majd a legújabb generációs lapkakészleteket.

A termékek valamikor 2022 második felében debütálhatnak majd, az idei termékekhez hasonlóan. Fontos persze leszögezni, hogy amiket megírtunk még csak pletykák, tehát a megjelenésig nagyon sokat változhatnak. A nagy kereslet hatására, akár még csökkenhet is az áruk a termékeknek.


Forrás