Szuper áron a Samsung Galaxy Z Fold 4

A dél-koreai vállalat legújabb generációs hajítható kijelzős csúcskészüléke most szuper áron vásárolható meg. Mutatjuk, hogy mennyibe kerül most az újdonság.

A Samsung még augusztusban mutatta be a Samsung Galaxy Z Fold 4 okostelefont, ami nagyon sokat fejlődött kamerában az előd modellhez képest, emellett a processzor is kiemelkedő teljesítményt nyújt a teszteken, ami nem meglepő hiszen egy Snapdragon 8Gen1+ SoC lapka dolgozik benne. A termék itthon is megvásárolható, magasabb áron, mint az előd modellek, viszont többször elérhető rá akció.

Itthon a jelenlegi árak a hivatalos forgalmazóknál így alakulnak:

  • Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB: 779.999 Ft
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 512 GB: 839.999 Ft

A MediaMarkt üzletekben futó promóció alatt, ami egészen a következő hónap elejéig kitart, minden olyan magánszemély, aki megvásárolja a terméket ajándékba kap egy 120.000 Ft értékű MediaMarkt-os ajándékkártyát, amit 5 éven keresztül levásárolhat az üzletekben.

Ez mindenképpen egy jó lehetőség hiszen ennyivel a megjelenés után nem sokszor láthatunk ekkora akciókat a csúcskategóriás okostelefonokra. A Samsung Galaxy Z Fold 4 egy nagyszerű választás lehet azoknak, akik nagy kijelzős okostelefont keresnek maguknak és igénylik a csúcsteljesítményt. A promócióról további információkat a MediaMarkt hivatalos oldalán találhattok.


Forrás