Szuperolcsó Snapdragon 855-ös mobilt tervez piacra dobni a Redmi

írta: remake

Nagy tervei vannak a Xiaomi-tól nemrég levált Redmi-nek. Szeretnék még jobban felpörgetni a versenyt a felső kategóriában, ehhez pedig egy költséghatékony csúcsmobil piacra dobását tervezik.


Állítólag 370 dolláros árcédulával érkezne a készülék, ami picivel több mint 100.000 forint. A motorháztető alá Snapdragon 855 kerülhet, ez pedig elég erős ütőkártya lenne a Redmi kezében. Ilyen eszköz még nincs a piacon, mondjuk a Qualcomm új rendszerchipét is eddig még csak a Lenovo Z5 Pro GT kapta meg.Talán csak egy igazi riválisa lenne a Redmi-nek. Szintén a Xiaomi-hoz tartozó Pocophone jelentkezhet még hasonló készülékkel. Mivel még csak tervekről van szó nem érdemes biztosra venni a infót, bár a forrás hivatalosnak mondható, hiszen Lu Weibing a Redmi brand vezérigazgatója egy vezetői ülésről készült fotóval osztotta meg a hírt Weibo-n.

A megjelenéssel kapcsolatban még nem tudni semmit. Első körben a Redmi Note 7 Pro érkezésére lehet számítani, talán ezt követően jöhet a Snapdragon 855-el szerelt zászlóshajó.

Kapcsolódó cikkek:

Note 7 néven érkezett az első Redmi mobil

Viszik a Redmi Note 7-et mint a cukrot

Pro változatot kap az első Redmi mobil

 

forrás: gizchina

MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.