Teljesítményteszten járt a Galaxy Z Flip

galaxy-z-flip-cover

A Samsung nemrég debütáló különleges telefonja a Galaxy Z Flip is járt a Geekbench-nél, mutatjuk mennyit pontot ért el a szintetikus teszten.


A dél-koreai székhelyű Samsung a múlt héten mutatta be legújabb csúcsmobiljait. A Galaxy S20 széria mellé idén egy különös kagylótelefont is kaptunk, ami Galaxy Z Flip néven érkezett. Ez a telefon hazánkban is beszerezhető, igaz egy picit magas áron érkezett. Annak aki ilyet szeretne 535.900 forintot kell letennie az asztalra. Ami a dizájnt illeti egyértelműen szemet gyönyörködtető látvány lett a Galaxy Z Flip. Azt még nem tudjuk, hogy a mindennapok során, hogy állja majd a strapát. Az viszont már most kiderült, hogy a Samsung által elmondottak alapján különleges üveggel védett kijelző nagyon könnyen karcolódik.

galaxy-z-flip-geekbench

Eddig is sejthettük a benne lévő Snapdragon 865 lapkáról, hogy teljesítményben nem lesz majd panasz a Galaxy Z Flip-re. Most meg is mutatta egy Geekbench teszt keretein belül, hogy mégis mire képes. A mobil az egymagos teszt során 2628 pontot, míg a többmagos teszten 11075 pontot zsebelt be. Persze aki ilyen telefont vesz valószínűleg nem igazán fogja teljes mértékben kihasználni az erejét. A Z Flip ennyi pénzért nem játékra való gyerekszobába, egy tárgyalóasztal ékes “dísze” már jobban illik hozzá.

FORRÁSgeekbench
MEGOSZTÁS
Mindig is érdekeltek a mobiltelefonok, 2016-ban kezdtem el saját oldalam, azóta naponta írok a számomra is érdekes tartalmakról.