Új kiadást kapott a Huawei Mate X2 okostelefon

huawei

A Huawei az év elején dobta piacra az új generációs hajlítható kijelzős okostelefonját, aminek most egy új kiadása jelent meg, a Huawei Mate X2 folytatása. Mutatjuk a részleteket.

crypto50

A kínai okostelefon gyártó az amerikai szankciók ellenére sem adta fel az álmait, hogy sikereket érjen el a hajlítható kijelzős telefonok piacán. Generációk tekintetében már lassan ott tartanak, mint a Samsung, de mégsem olyan sikeresek, hiszen csak a saját piacukon tudnak érvényesülni a Google támogatottság hiánya miatt.

A Huawei Mate X2 Collector’s Edition 12 GB RAM/512GB-os változatban vásárolható meg decembertől Kínában, ami árfolyamon számítva durván 930.000 Ft-ért. A hátlap dizájnja a képen látható színekből választható: fekete, fehér és piros, mind bőrhatással.

huawei

A többi specifikáció maradt az, mint amit az eredeti kiadásnál használtak. A belső kijelző egy 8 colos FHD+ felbontású és 90 Hz képfrissítésű OLED panel. Hardveresen egy nyolcmagos Kirin 9000 5G processzor hajtja a készüléket, a fent említett tárhely kialakításban. Szoftveresen Harmony OS 2.0 fut a készüléken.

Az akkumulátor kapacitása 4500 mAh-es, amit 55W-al lehet feltölteni. A hátlapon egy 50 MP-es főkamera kapott helyet és mellé társul egy 12 MP-es telefotó kamera, egy 8 MP-es periszkópos kamera és egy 16 MP-es ultraszéles látószögű lencse.


Forrás