Új rendszerrel jön a Huawei Mate 50 sorozat

huawei

Úgy tűnik, hogy a kínai márka nem áll le, hiszen hamarosan bemutathatja legújabb kategóriás csúcskészülékeit, köztük a Huawei Mate 50 sorozatot. Mutatjuk, hogy mit tudunk eddig róla.

crypto50

A Huawei jelenleg legerősebb kapható csúcskészüléke, a Huawei P50 Pro, ami igaz, hogy már tavaly nyáron bemutatkozott, de csak idén kezdték el forgalmazni globálisan. S

ajnos a termék nagy hátrányból indul a konkurenciához képest, hiszen még mindig nincs Google támogatottságra jogosultsága.

Ez nem tántorítja el a céget az újabb készülékektől, olyannyira nem, hogy hamarosan megjelenhet a Huawei Mate 50 sorozat is, ami elhozhatja a cégnek a legújabb csúcskészülékeit.

Egy szivárgás szerint a rendszer is tovább frissül, hiszen jöhet a Harmony OS 3.0. Fontos megjegyezni, hogy a saját rendszerrel felszerelt okostelefonjaik, csak a hazai piacon jelennek meg, Európában android alapokon futó MIUI felületet kapunk.

Az is kiderült, hogy az új rendszer majd valamikor júliusban kerül bemutatásra, ami egyben azt is jelentheti, hogy ekkor fog debütálni Kínában, a Huawei Mate 50 sorozat is. Persze ezt még nem érdemes készpénznek venni, hiszen lehetséges, hogy nem termék mellett mutatják majd be az új verziót. Amint többet megtudunk erről, megírjuk majd nektek.


Forrás