Új Samsung Galaxy A12 érkezik

galaxy-a12-cover

A Samsung Galaxy A12-es készülék már tavaly december óta elérhető a vásárlók számára. Most egy új kivitelben érkezik hozzánk.

INLOCK

Pletykák szerint a tavaly év végén megjelent Samsung Galaxy A12-es készülékből érkezik egy olyan variáns, ami a 8nm-es csíkszélességen gyártott Exynos 850-et használ. Ez jobb teljesítményt nyújt a tesztek szerint, mint az eddig kapható MediaTek Helio P35-el gyártott modellek, amit 12 nm-es csíkszélességen gyártanak.

Ez a saját fejlesztésű Exynos processzor dolgozik különben a Samsung Galaxy A21s készülékben is. A többi specifikáció valószínűleg nem változik. Esetleg még annyi, hogy kapásból Android 11-et futtathat a készülék.

galaxy-a12-1

A mobiltelefon különben olyan specifikációkkal van felvértezve, mint az 5000 mAh-s akkumulátor, amit 15W-os maximális sebességgel lehet feltölteni. Emellett négy hátlapi kamerával rendelkezik: egy 48 MP-es főkamerával, egy 5 MP-es széles látószögű kamerával, egy 2 MP-es makró lencsével és egy 2 MP-es mélység szenzorral. Az előlapi kamera pedig 8 MP.

Magyarországon kapható a készülék 3GB/32GB, 4GB/64GB és 4GB/128GB-os változatban is. A belső tárhely tovább bővíthető további 1 TB-al, MicroSD kártya segítségével.


Forrás