Új Samsung Galaxy A23 5G érkezik

A dél-koreai vállalat ez újabb okostelefont dobott piacra a napokban, Samsung Galaxy A23 5G néven, ami sokaknak ismerős lehet, de ez nem ugyan az a termék. Mutatjuk, hogy mit kell tudni róla.

A Samsung néhány hónapja mutatta be hivatalosan is a Samsung Galaxy A23 5G okostelefont, ami Magyarországon is kapható, a napokban pedig egy újabb Samsung Galaxy A23 5G került bemutatásra, de más specifikációkkal. Az új modell Japánban lesz elérhető, ahol rendszerint jelennek meg olyan okostelefonok, amik máshol nem elérhetőek, így valószínűleg ezért is adták neki ugyan azt a nevet, mert más piacokon úgy sem lesz relevanciája.

A termék egy kompakt készülék lett, a maga 5,8 colos kijelzőjével, ami egy HD+ felbontású TFT panel, amin vízcsepp kivágásban helyezkedik el az 5 MP-es szelfi kamera.

A hátlapi kamera felbontása 50 MP-es és szokatlan módon egyedül van, nincs több lencse a hátlapon. Amit még érdemes kiemelni az az IP68-asvízállósági tanúsítvány, amivel 1,5 méter mélyen 30 percig kibírja a termék édesvízben.

Mivel a készülék 5G támogatottságú és a középkategóriában foglal helyet, ezért természetesen a jól megszokott MediaTek Dimensity 700-as lapka foglal helyet benne 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely társaságában, utóbbi pedig tovább bővíthető MicroSD kártya segítségével, tovább 1 TB-ot. A termék mai árfolyamon számítva durván 95.000 Ft-on nyit.


Forrás