Új Samsung okostelefon a láthatáron

A dél-koreai vállalat hamarosan újabb okostelefont dobhat a piacra Samsung Galaxy A23 5G néven. Mutatjuk, hogy mit tudunk az újdonságról.

A Samsung idén már rengeteg okostelefont dobott piacra, de úgy tűnik, hogy még mindig nem álltak le, hiszen egy újabb termék tűnt fel a Geekbench teszten a napokban. A készülék Samsung Galaxy A23 5G néven kerülhet majd bemutatásra, legalább is a forrás szerint.

A megjelent tesztből kiderült, hogy hardveresen egy Snapdragon 695 lapkát kaphat majd meg a készülék, ami elég népszerű jelenleg az adott kategóriában.

Ha a teszten elért pontszámokat vesszük alapul, akkor bizakodóak lehetünk a termékkel kapcsolatban, hiszen az egymagos teszten 674 pontot ért el, míg a többmagos teszten 2019 pontot.

Az is kiderült, hogy a processzor mellé 4GB RAM társul majd, a belső tárhely pedig 128GB-os lehet Természetesen szoftveresen alapból Android 12 fog futni a készüléken, ahogyan az el is várható a Samsung készülékekkel kapcsolatban. A kijelző mérete állítólag 6,55 colos lesz, viszont azt még nem tudni, hogy milyen típusú lesz. Pontos bemutatási dátumról nem esett szó a forrásban, így még várnunk kell erre az információra.


Forrás