Újabb információk érkeztek a Samsung Galaxy S22 Ultra kamerájáról

s21 ultra

Ahogy közeledik az új S szériás Samsung készülék bemutatójának az időpontja, úgy szivárog ki egyre több specifikáció a termékekről. Mutatjuk, hogy most milyen pletykák derültek ki a telefotó kamerával kapcsolatban.

crypto50

Idén a dél-koreai cég már januárban leleplezte a Samsung Galaxy S21 szériát, aminek a legerősebb tagja az Ultra modell lett. Ez több díjat is elnyert már az elemző oldalak szemében, nem véletlenül.

Az erős hardver mellé, csúcsminőségű kamerás képességek is társultak, hiszen összesen 5 kamerát kapunk a pénzünkért. A szelfi kamera 40 MP-es felbontású, míg a hátlapi főkamera 108 MP-es. Utóbbi mellé társul még egy ultraszéles látószögű kamera, egy 3X optikai zoom-os és egy 10x-es optikai zoom-os lencse.

s21
Samsung Galaxy S21 Ultra kamera

Az új készüléken a kamerák száma megegyezhet, viszont némelyik felbontása eltérhet az előd modelltől. A szelfi kamera minden bizonnyal marad, hiszen egyedülálló képességekkel bír, viszont a legnagyobb szivárgási eltérések a főkamerával kapcsolatban vehetők fel. Egyes források azt vitatják, hogy egy 200 MP-es szenzort kap meg a telefon, míg arról is szó van, hogy egy új generációs 108 MP-es érzékelőről beszélhetünk majd.

Az ultraszéles látószögű lencse is maradhat 12 MP-es optikai képstabilizálással. Viszont a telefotó lencsék is 12 MP felbontásra válthatnak, amivel állítólag magasabb zoom tartományt lehet majd elérni. Erről bővebb információk egyelőre még nincsenek.

A készülék bemutatási időpontja nem ismert, valamikor 2022 elején kerülhet rá sor. Az árazás is a megjelenéskor válik majd biztossá, ezért nincs is értelme találgatásokba bocsátkozni e téren.


Forrás