Újabb információk érkeztek az új Samsung összehajtható mobilról

A Samsung idén több összehajtható készüléket tervez piacra dobni a szivárogtatások alapján. Egy-két tulajdonságról a készülékekkel kapcsolatban már írtunk nektek, viszont most újabb részletek derültek ki. 

Idén tovább folytatódhat a Samsung Galaxy Z széria, aminek valószínűleg a legújabb és legerősebb tagja a Samsung Galaxy Z Fold 3 lesz. Kiderült a készülékről kínai adatok alapján, hogy a telefon megkapta a 3C tanúsítványt. Emellett az is kiszivárgott, hogy két akkumulátoros rendszerrel fog érkezni a modell összesen 4275 mAh-s akkumulátor kapacitással. A kétcellás rendszer eloszlik egy 2215 mAh-s és egy 2060 mAh-s akkumulátor között. Ez kisebb, mint a Samsung Galaxy Z Fold 2 kapacitása, ami valószínűleg azért lehet, mert kompaktabb méretben érkezhet az új csúcsmobil.

Az is kiderült, hogy a készülék IP tanúsítványt is fog kapni, így nagy eséllyel bírni fogják a vizet. Más források szerint a készülék S-Pent is képes lesz majd kezelni. A Samsung valószínűleg júliusban fogja majd piacra dobni a készüléket egy másik összehajtható kijelzős készülék a Samsung Galaxy Z Flip 3 mellett.

Forrás