Várhatóan 2022 elején érkezik a Samsung Galaxy A33 5G

a32

A Samsung a következő év elején tovább bővítheti mobiltelefon portfólióját és egy népszerű termék folytatása jöhet a 2022-es év elején, mi pedig mutatjuk, hogy eddig mit tudunk a Samsung Galaxy A33 5G készülékről.

crypto50

A dél-koreai vállalat idén hatalmas termékpalettával rendelkezik világszerte, főleg a Samsung Galaxy A széria miatt. Itt a népszerű termékek közé sorolható a Samsung Galaxy A32 készülék, ami 4G és 5G kiadásban is kapható világszerte, eltérő specifikációkkal. Ennek érkező folytatása a Samsung Galaxy A33 5G modell.

Az előbb említett készülékek leginkább dizájnjuk miatt hívták fel a figyelmet magukra és azzal, hogy a Samsung Galaxy A32 5G készülék volt a Samsung első 100.000 Ft alatti 5G képes okostelefonja.

galaxy-a32-5g-cover

A legújabb pletykák szerint, valamikor a 2022-es év elején jöhet a Samsung Galaxy A33 5G okostelefon. Valószínűleg már nem is lesz olyan Samsung készülék, ami nem fog 5G támogatottságot megkapni, hiszen még a Samsung Galaxy A13-is egy ilyen processzort lesz felszerelve állítólag.

A készülékre vissza térve, sokat nem tudunk még róla, viszont az már biztos, hogy csak úgy, mint a Samsung Galaxy A53, fekete, fehér, világoskék és narancssárga színben lesz kapható.

Továbbá egy régebbi pletyka alapján az is kijelenthető, hogy a hátlapi főkamera optikai képstabilizátorral fog rendelkezni. Emellett abban is biztosak lehetünk, hogy a töltési sebesség is növekedni fog. Árazásról és pontos megjelenésről még nincs hír, de a bemutatóhoz közeledve, egyre több mindent tudhatunk meg majd a termékekről.


Forrás