Viszik az új Redmi K40 modelleket mint a cukrot

redmi-k40-cover

A mai napon zajlott le a Redmi K40 sorozat első értékesítése, és szó szerint percek alatt elkapkodták belőle az első szállítmányt.

A Xiaomi a múlt hónapban dobta piacra a Redmi K40 sorozatot, de még csak ma volt az első online értékesítése a szériának. Már a bemutatón lehetett sejteni, hogy egy igazán népszerű termékcsaládról lesz szó, köszönhetően a telefonokban lévő hardvereknek és az ezek mellé társuló bombasztikus árcédulának. Ennek köszönhetően ahogy várható volt, percek alatt elfogyott az első készlet a Redmi K40 modellekből. A vállalat Weibo csatornáján közzétett bejegyzés szerint 5 perc alatt  sikerült eladniuk 300 ezer darabot a mobilokból. Megerősítették továbbá azt is, hogy a következő online értékesítés március 8-án lesz.

redmi-k40

Ahogy az elmúlt napokban hallani lehetett a globális piacon már egyre biztosabb, hogy Poco F3 néven érkezik a Redmi K40. A sorozat többi tagjával kapcsolatban azonban még semmi olyan hír nem érkezett, ami megerősítené, hogy a másik két eszköz is kereskedelmi forgalomba fog kerülni a globális piacon. A Redmi K40 (vagy Poco F3) egyébként nem sokban különbözik a másik két variánstól. Benne Snapdragon 870 processzor találunk, ellenben a másik kettővel amikben Snapdragon 888 van. Valamint a telefon hátlapján lévő főkamera 108 megapixeles helyett, csak 48 megapixeles.

redmi-k40-cover

A többi hardverspecifikáció megegyezik, tehát kapunk egy 6,67 hüvelykes Full HD+ felbontású 120 Hz-es Super AMOLED kijelzőt. Maximum 12 GB RAM-mal és 256 GB-os UFS 3.1-es tárolóval tudjuk beszerezni a mobilt. A benne lévő akkumulátor 4520 mAh-s és 33 wattos gyorstöltéssel tölthető. A telefon előlapi kamerája 20 megapixeles, a hátlapra pedig 48+8+5 megapixeles modulokat helyezett el a gyártó.

Ez is érdekelhet:

Megérkezett a Redmi K40, K40 Pro és K40 Pro+

A Xiaomi elkezdett bekúszni a Huawei helyére Európában

Megvan milyen néven lesz elérhető a globális piacon a Redmi K40