120 Hz-es kijelzővel szerelt mobilon dolgozik a Xiaomi

Egyelőre elég bizonytalannak tűnik a Mi Mix 4 széria startja, de friss infók szerint a Xiaomi visszahozhatja a Mi Note sorozatot. Most egy új Xiaomi mobilról érkeztek hírek, pontosan nem tudni melyik eszközről van szó, de a kiszivárgott infók alapján akár a Mi Mix vagy a Mi Note széria legújabb tagja is lehetne a masina.


A MIUI 11 bétájában az XDA Devlopers-es srácok felfedeztek egy olyan képfrissítési beállítást, ami 120 Hz-es frissítési rátát tesz elérhetővé. Ezzel idáig csak a Razer Phone-ban és az Asus ROG Phone 2-ben találkozhattunk.

Ezen kívül az is kiderült, hogy egy fejlettebb teleobjektív is helyet kap a titokzatos készülékben. A MIUI 11 fényképezőgép alkalmazás menüje támogat egy új, 5x-ös optikai zoommal rendelkező szenzort, az ultra-telefotó üzemmód pedig akár 50x-es digitális zoomot is kínál. A Xiaomi tehát a kamerára is ráfekszik, bár ez az utóbbi hónapok nyilatkozatai alapján már sejthető volt. Már csak az a kérdés, pontosan melyik telefon kapja majd meg ezeket a tulajdonságokat?

FORRÁSgsmarena
MEGOSZTÁS
PR cikkekkel, linképítéssel kapcsolatban keress az info@gsmring.hu e-mail címen.