165 wattos gyorstöltéssel jön az egyik kínai gyártó mobilja

Hivatalosan még be sem mutatkozott a ZTE Nubia Red Magic 7, de már a Red Magic 7 Pro-ról szivárognak a friss információk.

crypto50

A gamer mobiljairól ismert kínai gyártó, a Nubia jelenleg több okostelefonon is dolgozik. Ezek közül nemrég a Nubia Red Magic 7 megkapta a TENAA és a kínai 3C tanúsítványt is. Ezeknek köszönhetően kiderült, hogy az okostelefon modellszáma az NX679J. Most egy újabb modell, az NX709J típusjelzéssel szintén átment a 3C minősítésen. Az elemzők spekulációi szerint ez az okostelefon valószínűleg a Nubia Red Magic 7 Pro. A 3C tanúsítási információk alapján a Nubia Red Magic 7 Pro ugyanazzal az NB-A20825C gyorstöltő fejjel érkezik, mint a Red Magic 7. Ez azt jelenti, hogy a készülék támogatja a 165W-os, akár 20V×8,25A teljesítményű gyorstöltési protokollt.

Nubia-Red-Magic-7-Pro-1

A Magic 7-hez képest a Red Magic 7 Pro jelentős előrelépést jelent. A teljesítmény, az akkumulátor és egyéb szempontok tekintetében is biztosan számolhatunk jelentős frissítéssel. A Nubia Red Magic 7 információink szerint rendelkezik beépített turbó hűtőventilátorral, átlátszó hátlappal és hátsó háromkamerás kialakítással. A mobiltelefon 6,8 hüvelykes OLED képernyővel érkezik majd. Továbbá támogatni fogja a magas, 165 Hz-es képfrissítési frekvenciát is. Ami a töltést illeti, a mobiltelefon szabványos töltője akár 165 W-os gyorstöltést is támogatni fog. A kamera részlegben ez a készülék egy 64MP-es fő kamerát és egy 8MP-es előlapi kamerát használ.

A TENAA információi szerint a Red Magic 7 a közeljövőben 3 féle színben lesz kapható, köztük zöld, fekete, piros/kék árnyalatokban. Ez az okostelefon támogatja a képernyőn megjelenő ujjlenyomat-felismerést is. A készülék testmérete 170,57 × 78,33 × 9,5 mm, súlya 215 g, és beépített 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik.